DiplomaliEvHanimi Sağlık ocaginda kan verdim 11 de sabah normlde ertesi gun doktor bakiyo ama biz internette oglen sonu gorebiliyoruz ya. Cuma gunude aksam uatu gorebilirmiyiz yoksa pazartesiyemi kaliyo normlde 13.30 gibi numune alinirdi daha sisteme girilmemis kan ?
Yassey DiplomaliEvHanimi canım sağlık ocakları genelde devlet hastanesine bağlı oluyor benim bulunduğum şehirde öyle hastanenin sonuç şeyine girip ordan bakıyorum ben sende öyle bakabilirsin eğer oraya bağlıysa
Nurcann0404 DiplomaliEvHanimi acilde 1 saat sonra sistemde beli oluyor Sağlık ocağında çok geç beli oluyor benim sonucum 3 gün sonra sisteme düşmüştü ama numara varsa sizde aile hekimini arayıp beklemeden öğrenebilir siniz
DiplomaliEvHanimi Diger gunlerde 12 den once verince aksam ustu 3 gibi internetten bakiyodum ama cuma gunu pazartesi yemi kaliyo tuh ya 😓😓😓😓 doktorum yoktu vumayi bekledim mecbur
Minigiim-vebenn52 DiplomaliEvHanimi belki de çıkar ğçten sonra ama bizim sağlık ocağında hep 10 a kadar veriyorsun ve sonuçlar iki gün sonra yansıyor pztde de versem çarşamba yansıyo yanş
DiplomaliEvHanimi Yassey evet evet oyle bakiyorum ama genelde ogleden sonra 4 e kadar en gec çıkıyor ben goruyom ordan
MorKelebek54 DiplomaliEvHanimi internete dusmesini bekleme ben de cuma gunu vermistim ama hic bi sekilde e nabiza dusmedi 2 ay sonra dusmustu hic riske atip iki gun bekleme saglik ocagini arayip sorabikirsin ben o gun cok kez aradim bilgi verdiler hemen intrnete dusmeyebiliyo maalesef diyorum ya 2 ay sonra gorundu e nabizda diye
DiplomaliEvHanimi MorKelebek54 e nabiza evet cook gec dusuyo ama bagli olan drvlet hastanesi laboratuvar sitesinde gorunuyo bakalim 5.6 a kadar cikacakmi 🙂
MorKelebek54 DiplomaliEvHanimi evet bu gebeligimi o sekilde ogrendim e nabiza dusmisti aradan baya bi saat gectigi halde dusmedi bende en som hastanenin internetine girio oyle ogrendim bi denersin olmadi ama cikada bilir intrentten sık sık kontrol etmen lazim. Ki hastane kayitlarina gectigi icin saat fark etmez gorunur o sitede ben saat 7 de kan verdim 11 de siteye girip soncuu ogrendim hastanenin kendi istesi oldugu icin buyuk ihtimalle saat fark etmez