baby58 12 haftalığım pazartesi doktora gideceğim cinsiyeti merak ediyoruz sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ?
ipekkus baby58 bizim ki biraz nazli çıktı 22 haftada detayli da öğrendim ama hep doktorum kıza benzettim dedi minik kizçem olacak 💞🕊
Minigiim-vebenn52 baby58 inşallah sizde öğrenirsiniz 🌸 bende ilk doktor göremedi bacakları kapalıydı sonra dedi ki su iç merdiven çık gel bidaha bakıcam on dk yaptım dediklerini geldim gördü 🤣
baby58 Minigiim-vebenn52 Bende girmeden yapaym ozaman çok sabırsızlanıyorum 🥺 birşeyler almak istiyorm biran önce falan ogrensem ne güzel olur 😍
Minigiim-vebenn52 baby58 evet ama öğrensen de tahmin oluyo 12 de olan detaylıya kadar pembe ya da mavi alma unisex şeyler al belki de değişir Merdiven inip çıkın ve çok su için vişne suyu da görmüştüm burda ben hep çikolata yerim giderken 🤣
baby58 Minigiim-vebenn52 ilk bebeğim hiç bişe bilmiyorum daha 🥺😃 çikolata şu merdiven çıkıp vişne suyumu içip giriyorum degisirmi ki ya kesinlik vermiyomu😃
Minigiim-vebenn52 baby58 doktora bağlı benimki 12 de %90 dedi ama yine de değişebiliyomus burda birisinin 27. Haftada değişmiş düşün o yüzden detaylıda tam kesinleşiyor her yerine bakıyor cihazı farklı
-ECEM- haftanın başındayken 2 doktorda kız olduğunu söyledi. Rabbim herkese hayırlı evlat versin diyelim cinsiyet bu sürecin süprizi 😇
gizem-cbn 555eeee67 duramadım da söylemiyolar bi şaibe bi şaibe önce erkek dediler sonra kız gibi dediler ama hep gibi vs diye olasılık veriyolardı yetti gayrı dedim ya neymiş işte aldırmak isteyen oluyor cinsiyetten sonra net konuşmuyolarmış