ruveyda123 Kızlar magnezinc kullanıyorum ama pek etkili değil gibi geliyor kullanalı 8 gün oldu biraz daha sabretmem mi gerekiyor magnezinc kullananlar memnun mu daha etkili bir magnezyum ilacı istemeli miyim doktorumdan?
MomsE ruveyda123 başlarda magnimore plus kullandım şimdi magnorm suda eriyen tablet kullanıyorum sanki bu bana daha etkili gibi geldi
K-Canseven ruveyda123 Ben aylardır kullanıyorum memnunum. 39 hafta olduk. Su da çözünen daha hafif daha etkisiz
Minigiim-vebenn52 Bende magosit kullanıyorum çok etkili değil günde iki kere kullan dedi doktor Sizinki günde bir kere mi
ruveyda123 Minigiim-vebenn52 bende günde iki kere kullanıyorum doktorum 10 gün sonra faydasını görürsün dedi ama pek göreceğe benzemiyorum
K-Canseven ruveyda123 evet o pembe hap. Bacak kramplarımdan ötürü başladım. Şu an almayınca kramp giriyor. Doğum yaparken çatalda falan kramp girmesini istemem 😀
ruveyda123 K-Canseven anladımm şifa olsun acaba kaç günde fayda etmişti hatırlıyor musunuz şıp diye kesmiyor değil mi birden😅