Yasdervse Çikolata kisti denen hastalık ne yazıkkı benıde buldu .sağ yumurtalık 4 cm sol yumurtalık 2,5 cm cocugum yok cocuk ıstyrm dıye tedavı ilaç vs de önermedı doktor çok zor dedı ne olur mucize yasayan varsa yazabılırmı🙏
Handesel Yasdervse benim ablamda vardı geç evlendi şuan 33 yaşında yeni doğum yaptı ve çok hızlı oldu çocuğu imkansız diye bir şey yok gönlünü ferah tut rabbim ol derse olur 🫶🏻
Merve-metin Yasdervse sakın moralini bozma benim ablamda ve kuzenimde çikolata kisti vardı ablamın 7 cm kuzenimin 3 buçuk santimdi doğal yolla gebe kaldılar doğum esnasında kisti de alın demişlerdi kisti de alıp temizlemişlerdi sadece sakin olun olumsuz asla düşünmeyin vakti zamanı vardır rabbim biran önce kucağınızı doldursun inşallah 🙏🏻
babyy__ Yasdervse kuzum bende vardı 7cm tedaviye başladıktan sonra 1 ay olmadan hamile kaldım şuan 36 haftalık hamileyim
Yasdervse Handesel çok teşekkür ederim böyle guzel hıkayelere ıhtyacım var ınsallah ısteyen herkeze nasip olur .önce yaradanıma sığınıyorum ınsallah
Yasdervse Merve-metin Allah razı olsun gözlerim dolarak okuyorum inşallah nasip olur tek duam 🙏çok teşekkür ederim mesajınız için
Yasdervse babyy__ sağlıkla kucagınıza alın inşallah darısı ısteyen herkeze nasip olsun 🙏 nasıl bır tedavı basldınız canım bana bırsey söylenmedı
Merve-metin Yasdervse rabbim inşallah biran önce sana da güzel haberleri almayı nasip eder canım sakın üzülme 🙏🏻
babyy__ Yasdervse çok teşekkür ederim canım amin herkese inş. Muayneye gittigimde 7 cm kis oldugunu ve rahim duvarinda kalınlaşma oldugu söyledi 1 yıldır korunmasız ilişki olmasına ragmen hamile kalmiyordum. Sonrasında ilaç tedavisi başladı 3 aylık bi tedavi dedi eger tedaviye cevap alamazsak başka yöntemler denicez dedi. Sonrasına bir ay dolmadan d9gal yolla hamile kaldim ve ilaçların daha yarisina baslamadan bitirmis olduk ilaç tedavisini. Bu donemde doktir destegi cok onemli doktorum çok pozitifti zaten hala ona kontrol oluyorum
Yasdervse babyy__ sizin adınıza okadar sevındım kı umudum yeşeriyor Allahım büyük mucizelerle dolu ama doktor önemlı gerçekten doktor ıstanbuldaysa ısım verebılırmısın
momsbaby22 Yasdervse bende de vardı canım hiç takılma kilo da vardı pcos da vardı oluyor takma kafana
Yasdervse momsbaby22 ıkı yumurtlıkta olmasından dolayı ihtımal görmuyorlar ama Allahım buyuk inşallah canım benim inşallah
Dilekzeyna Yasdervse benim de vardı doktor gel tüp bebek yapalım dedi ben ısrarla sabırla bekledim evlendikten 4 buçuk yıl sonra hamile olduğumu öğrendim asla umutsuzluğa kapılma