likesah Seda88 kuduz mu uyuz mu acaba? Kopek mi isirdi ikinizi de? Kuduzsaniz karantinaya alinmaniz gerekiyor.
Belginylmz Seda88 vakit kaybetmeden doktora gidin ablam çocukları oldu uyuz nalett birşey tez geçen birşeyde deqil o yüzden ilaç fekan anca kıyafetlerinizi kaynar suda yıkayın ewi ilcakyin
Seda88 _ruyaninannesi_ gidicez herhalde hastaneyle bitiyorum ilaç yazıp göndercek en azından geçirenler bilir şunu yaptik iylestik der ben akıl edemedim kusura bakmayın 😁
_ruyaninannesi_ Seda88 bebeğin var ve buradan alacağın bilgiler belki yan etki yapabilir en güvenilir yolu hastane bnce
Belginylmz Seda88 yok sadece vucudkari benek benek yara oldu kasimaktan ama ilaçlar iyi geldi geçti uzun sürdü ama gecti
Belginylmz Seda88 ay ben uyuz okudum kuzduz demişsiniz kusura bakmayın köpek felanminisirdi kuduzsa hemen beklemeyin gidin bnce
gizem-cbn Seda88 kendinizi eve kapatıcaksınız ve günlük olarak her şeyi yıkayacaksınız temas edilen ne varsa sürekli temizlenmeli
jamili Seda88 evde aklınıza gelecek herşeyi 90 derece kaynar su ile yıkayın. Kıyafet yastık kırlent ne varsa.