Nurycr Sabahtan beri belimde hafif adet ağrısı gibi ağrı vardı . WC gittim Peçeteye kırmızıya yakın leke geldi. Doğum başlamış olabilir mi?
AnnesininBaliii07 Nurycr bendede ara ara sancı ve aynı lekeden vardı gittiğimde hemen sezeryana aldılar normal doğum imkansız demişti ozaman bana
Bimiyendis Nurycr özellikle kızlarda doğum kanamayla başlar. Yani doğum başlamış olabilir. Sancılarınızı takip edin
Nurycr turkan403 Devlete gidiyorum canım belli bir doktorum yok . Hazırlanıp çıkacağım ne olur ne olmaz . Dua edin 🤲
Nurycr AnnesininBaliii07 Peki leke devamlı mı geldi yoksa bir kere mi ? Bende bir kere geldi öyle devamlı bir kanama yok . Ama sancı gelip gitmeye başladı.
turkan403 Nurycr raabim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allah bı avazda kurtarsin ilk dogumunz mu
turkan403 Nurycr darısı bana inşallah dua eder misin bende 3istyorum iki kızım var benmde çocuklarınız kaç yaşında
Zek06 Bende 38+5 aynı şekilde peçeteye açık pembe leke geldi naptınız acaba siz doğum başlamış mı yada doğurmuş olabilirsiniz 🤭
Dolphin16 Nurycr Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Ve evet o nişandı iyiki gitmişsin hastaneye .
turkan403 Nurycr Allah’ım analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah darısı başıma 🤲🧿🤍❤️