Alyamomm İki kimyasaldan sonra Klomen tedavisine başladım duphaston tarzı bı ilaç yazar diye düşündüm ama yazmadı eczaneden reçetesiz alabileceğim böyle bı ilaç var mı iki gün önce yumurtlama gunumdu bu defa tutunsun istiyorum
Silaybooo123 Alyamomm yani doktorlar progesteron fitil veriyorlar çoğu hamile kadına hem düşüğü önlüyor hemde tutunmasını sağlıyor
gata Alyamomm Protestan fitil veriyorlar bana aşılama ve tüp bebek sürecinde vermişerdi hamile kaldıktan sonrada kullanıyorum hala düşük tehlikesi için.
ArzuZ Alyamomm ilaç yerine benim doktorum hergün yarım avokado ye demişti o da tutunmasını sağlıyormuş
Gebelik_takibi Alyamomm Canım sabah akşam progestan 200 mg vajinal alıyorum bn aşılama olduğum günden beri ve düşük tehlikemde oldu doktorum hiç bıraktırmadi hem düşük önleyici hem tutunması için ilaç
Silaybooo123 Alyamomm bence doktorunuz uygun görse verirdi kafanıza göre kullanmanız sağlığınızı da riske atabilir
Yaprak- Alyamomm progestan kullanabilirsin aile hekimi yazıyor istersen kendinde eczaneden alabilirsin
cokbilmismom Alyamomm keske sorsaydın doktora numarası varsa endişeni bildir ve danış ben duphaston kullanmıştım ama doktor kontrolünde bu ilaç birden fazla tedavi için kullanılıyor gününü vs doktor belirliyor gerek görmediyse sizde endişelenmeyin bence
MorKelebek54 Alyamomm ilac icmek her sekilde riskli doktor tavsiueti olmasigi icin. İlac icmek yerine her gun bir tane acokado yiyebilrsin istersen ☺️ acokado hem folik asit degerine sahip ayrcia benegin tutunmasina da cok yardimci oluyo ☺️
Evremo Bende Progestan diye biliyorum reçetesiz de alınıyor ama bana bir doktor kalp atışı duymadan vermiyoruz devlet hastanelerinde dedi sebebi eğer kimyasal yada sağlıksız gebelikse vücudun atmasını engellemek istemiyoruz demişti.
Ummhny Progestan 200 mg veriyorlar reçetesiz de alabilirsin düşük önleyici rahim destekleyici bir fitil