Slapa Benim sadece eşimde taşıyıcılık vardı bizi direkt başka bir hastaneye sevk ettiler tıbbi genetik bölümüne Bana da orada tarama testi yaptılar Fakat ben Taşıyıcı olmadığım için Sadece eşim Taşıyıcı olduğu için bebeğin hasta doğuma ihtimalinin çok az olduğu Yüzde birlik ve %6′lık bir ihtimali olduğunu söylediler fakat şöyle bir şey anne karnında bebeği kontrole gittiğiniz zaman bebek hareket ediyor mu utlaka İkili tarama testlerini üçlü tarama testlerini dörtlü tarama testlerini yaptırın böyle bir risk olduğu için sakın etrafınızdaki insanlara Kanıt da gerek yok Gereksiz Para Tuzağı deyip de yaptırmamazlık yapmayın çünkü smal riski var Ben de hepsini yaptırdım yaptırmak zorundaydım Bir de şöyle bir seçeneği var anne karnında teşhisi konabiliyor amniyon sentez diye bir tedavi ile Anne karnından anne rahminden bebeğin sıvısından örnek alınıp bakılabiliyor Benim uykularım kaçmışsa geceleri uyuyamamıştım ya hastalarsa ya bakamazsam ya o vebalinin altına nasıl girerim şu anda hiçbir problemi yok Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim sizin de kucağınıza sağlık da almayı nasip etsin