tugcesakzci emrekedi eskişehir Osmangazi ünivertesinde ücretsiz yapılıyor trenle 1 saat. O kadar para vereceğinize böyle yapabilirsiniz Ankara’da da gazi tıp ücretsiz yapıyor fakat takipli gebelere yapıyor sadece
emrekedi tugcesakzci siz eskişehirde mi yaptırdınız? randevuyu nasıl aldınız hangi bölümden? ben bağlanamadım bi türlü. gittiğiniz gün direk testi alıyorlar mı bi de? ankaradan gideceğim için çok soru sordum kusura bakmayın
tugcesakzci emrekedi hayır her gün her saat test yok. Genetik bölümünü ararsanız onlar size hem randevu hem de hangi gün hangi saatte test yapıldığını detaylı olarak anlatırlar
emrekedi tugcesakzci ulaşamadım bir saattir deniyorum sekreter bağlıyorum diyor bağlanmıyor. gazide yaptırayım diyorum 7. haftamdayım ordan takibe devam ederim sonra fetal dna yaptırırım
tugcesakzci emrekedi olabilir haftan küçükmüş devlet istiyorsan eğer gazinin profesörleri gerçekten çok iyi benim haftan erken olsaydı ordan deniz hocaya gidecektim. Mesai saati dışındalar bu arada o yüzden ulaşamıyorsundur pazartesi dene istersen