Aayten Mrb kizlar 28 haftalik hamileyim yeni doğan bebek icin kaç takim aldiniz ilk hamileligim 😊 herkes cok yeni digan al-ma hemen buyuyor diyor fikirlerinizi ogrenebilirmiyim 😊😊😊
Heycanligebe Aayten valla ilk olunca her gördüğümü almak istedim aldım da hevesim kalmasın die beni artık mağazaya götürmüyorlar alıyorum die 😂😂😂
Aayten Efuli53 yeterlimi canım cok kirleniyormu bende karar veremiyorum kucuk alsam gazla giyemicek 3 6 alsam oda buyuk olcak 🙄🤣🤣
Ozlemslk Heycanligebe aynısı Beni de götürmüyorlar 😂😂😂 zaten 3 kapılı dolap aldım ağzına kadar dolu. Dün akşm 1yasında giyeceği 21 numara bot aldım 😂artık iyice suyordın sen diyorlar doğursam hayırlısı ile 😂😂 34+3 deyim daha 😂🙄
Aayten Ozlemslk sen baya stok yapmışsın canim ilk cocuk olunca insanin herseyi alası gelio gercekten 🤣 senin az kalmiss
Heycanligebe Ozlemslk hahahahaha babası dioki benim bu kadar kıyafetim Yok alma artık giyemez bu kadar diyo☺️☺️☺️
Ozlemslk Heycanligebe bana da diyorlar bende diyorum yengemde hamile kızı olacak giydiremezssme ona veririm 😂 ama hepsini giydirecem ki😂😂😂🥰🥰🥰