Sclcrbn Kizlar benden tavsiye son ana birakmayin hazirliklari ne olacagi belli olmuyor bugun 32+3um normalde 18 martti 40 haftamin dolmasi ama 31+5 ten beri hastanede yatiyorum su kesesi delinmis takipteyim her an gelebilir bekliyoruz yani kendinizi garantiye alin😢
Gamze-nil Sclcrbn hayırlısı ile al bebeğini cnm kucağına inşallah peki kasılma açılma falan var mı ki
Sclcrbn Gamze-nil 1 cm aciklik var ama sanci ve kasilma yok sadece olusan delikten su siziyor enfeksiyon takibi ile kalp atis takibi yapiliyor surekli tercih bebise kalmis su anda nezaman gelmek isteyecek bekliyoruz
EserNagihanSnmez Merhaba kızlar benim Doğum mart 20 gözüküyor 32. Haftadayım ve kanamam oluyor iki haftadır ara ara. Doktora gittim iş yapmışsındır sesi ama yapmadım başka bşy de bulamadı var mı başına gelen bu haftalarda normal mi nst ultrason hep normal çıkıyo
Laylaylom Merhaba kızlar bende 33+3 ün 12 mart gözüküyor doğumum. Çamaşırları az az yıkıyorum. Doktorum 36. Haftaya kadar dikkat edeceksin işi gücü bırakacaksın dedi ama gurbette yalnız olunca ne mümkün. 36. Haftaya kadar doğurma yeter dedi. Bide bel ağrılarım var deyince kalsiyum + magnezyum içerikli bi ilaç yazdı daha doğrusu vitamin. 2 gündür kullanıyorum çok iyi geldi.
Halidemat Benim 31+2 doğum 26 Mart görünüyor. Çantayı hazırlıyorum. Arabasını yatağını alacağım bu hafta inşallah. Doğum iznim başlayacak az kaldı. Ev taşıyacağım birde ne yapacağım bilmiyorum temizlikçi şirket tutacağım
Leylaa16 Gamze-nil ben iyiyim ama tansiyon takibi yapiyorum. P.tesi doktor kontrolum vardı. Nstde sancim cikmadi şükür. Tansiyon için kullandığım hapta sanci azaltici da oldugu için cikmiyormus ama her hafta kontrola gidecegim. Saglicakla alalim kucagimiza insaallah canim. Sen de ben de su sikintili günleri atlatiriz bebislerimizi kucagimizi aldigimizda da birbirimize haber veririrz.
Gamze-nil Leylaa16 amin cnm bnm tansiyon sorunum yok çık şükür ama bana verdiği ilaca baktim bi nevi tansiyon düzenleyici belki aynı ilaçtır allahın izni ile 36 yı bir görelim de inş hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize
Downtowngirl Merhabalar bende mart annesiyim 20 mart inşallah doğum, 32+1 deyiz, bugün aylık kontrolüm var. Bebişim 26. Haftadan beri makat pozisyonda, karnımda bir tuhaf görünüyor hatta o yüzden, benim gibi olan var mı 😓 bugün dönmüştür inşallah randevumuz var
Downtowngirl Doktorlarınız 32 haftadan sonrası ilişki için ne diyor? Ben bugün gittiğimde 32 den sonra önermiyoruz dedi. Bir de kalbine kramp giren var mı arada? Doktoruma söyledim kardiyoloğa görün dedi beni korkuttu 😓