Haticevrl Merabalar arkadaslar 22 haftadan beri erken dogum riskim var ozaman rahim agzi 35 mm di suan 35 haftaligiz 16 mm kadar dusmus dogum yakin deniliyor sancilarim kasilmalarim var surekli ilac kullaniyorum sanciyi kesmesi icin sorum su ki suan bebegim 2400 kilo suan dogsa kuveze girermi sizce girsede ne kdr kalir tahmini
Smiley87 Haticevrl çok şükür 35 e kadar gelmişsin . 36 hafta zaten normal Doğum haftası sayılıyor, girmez küveze inşallah kötü düşünme pozitif ol bebişin etkilenir 🤗
Alminaaaaaa Haticevrl sakın kafana takma ve dua et doktorlar bazen can sıkmak dan başka bişeye yaramıyor 33 haftalık Doğum yaptım 1910 gram be şükürler olsun rabbime bebeğim yanıma geldi 🙏🏻 Kızım şimdi 5 ay 2 günlük ve ben 5 hafta 5 günlük hamileyim😌
Haticevrl Smiley87 öylemi gercekten isallah girmez hergun dogdu dogacak diyee strese giriyorum doktorlarda saolsun en kotusunu syluyor hep Haticevrl
Haticevrl Alminaaaaaa ya ne kadar guzellll 😍😍 hakkinda hayirlisi olsun canim benim cok gecmis olsun sen atlatmissin 😊