Meneksem Ucankus canım hafif bi çizgi gözüküyor inş vardır kaç dk çıktı bende yapmıştım bu testten 3 dk falan çıkmıştı
turkan403 Ucankus hemen ciktysa hafif bı silik çizgi gözüküyo tabi kan vermen da iyi sonuç verir reglnz kaç gün gecikti
Ulviyedlnn Ucankus benimde bu kadar silik cikmisti ama var görüyorum inşallah vardır sağlıklı bı bebek olsun 🤲💌
Meryem_aydmr Adetine 5 gün kala yapılan bir test seni doğru bir sonuçla sonuçlandırmaz adetinden minimum 4 5 gün geçmesi gerekiyor yani suan gebelık olsa bile erken test yaptığın için seni yanlış yönlendirebilir morelini bozma yinede adetin geçerse test yap 🥰
Asiyam__010 Meryem_aydmr geç döllenme olmazsa gosterriyo ben 6 gyn var ken yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 3082 çıktı keseyi bile gorusm
ffckizannesi Ucankus istersenin yarın sabah bi daha yapın koyulaşırorsa kan verirsiniz ya da şsterseniz kan verin bende böyle gördüm ve kanda 25 çıktı
papatyaolsun Ucankus valla 1 buçuk senedir test yaparım ilk kez silik çıktı , daha önce hep tek çizgiydi. 2 tane yaptım ikisi de silikti