Hazirann Dün akşam sezaryanla doğum yaptım bebek kuveze alındı süt istediler ama sütum gelmiyor sütün gelmesi için ne yapmam lazım göğüs pompası verdiler ama sadece bazen sarı bı sıvı çıkıyor oda çok az deniyorum ama canım da yanıyor surkeli pomba kullanınca sütün gelmesi için yardımcı olur musunuz
ecembugra53 Hazirann bol su iç canım duş al sık sık kuru dutu kaynatıp iç suyu coo iyi humana cayı var sabah aksam 1 bardak iş bunlar coo iyi süt yapıyor denendi
Kediannesi1 Hazirann o gelen sıvı sütünüz kararlı bir şekilde 3 saatte bir 15 dk bir göğsünüzü 15 dk diğer göğsünüzü sağın verdikleri pompa acıtıyorsa birini gönderin size elektrikli pompa alsınlar hastane pompası ağrıtır genelde ayarları değişiyorsa biraz düşürebilirsiniz o gelen az sıvıyı enjektöre çekip verin çok önemli o süt yavaş yavaş artacak sütünüz merak etmeyin ilk bir kaç gün çok az gelir normal
e_blue_sky_a Hazirann göğsün uyarılması gerek. Ya bebek emecek; bebek kuvezde ise hemen Bi elektrikli pompa aldırın. Bebek emmesine en çok elektrikli pompa benziyormuş. Ne yeseniz ne içseniz de süt gelmezmiş bu olmasa
Aceylanayca Minnakkurabiyeveannesi27 benimde doktorum önerdi sezeryan olacağım pazartesi al dedi ameliyattan sonra başlayacağız dedi
Minnakkurabiyeveannesi27 Aceylanayca ameliyattan gerekirse 2 gün önce bile başlayabilirsiniz birde ameliyattan 3 gün önce hep duş alın ve duşta sürekli masaj yapın sezeryanliyim ve bu sayede 2. Gün hemen sütüm geldi ve bebeğim sürekli emzirdigim için sarılık da olmadı
Ecmsrn İnstagram da gördüm deneyip yorum yapan herkes olumlu yorum yapmış deneyin dilerseniz 8-10 kuru incir 1 su bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı susam Kaynatıp suyunu süzüp soğuyunca pekmez katıp içiyorsun Ama denemedim belki faydası olur