Edakrpnr_0 Kızlar 39 haftaya girdim dün doktor bebek kanala girmiş dedi nst de 50 lerde sancım çıktı biraz ama ne gelen var ne giden ben sancı ağrı hissetmiyorum zaten ama artık doğurmak istiyorum 😂🥹🥹
mombarbie_ Edakrpnr_0 ayy ne güzel sancinizi hissetmiyor olmanız genelde su geldikten sonra başlıyor sanci diyorlar başta hissetmiyorsanız sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Hnd_01 Edakrpnr_0 bnde 39+3 üm.nst de sancılarım çıkmıştı.hala dogurmadim.33.haftada 1 cm açıklığım vardı.39.haftada sadece 2 cm olmuş.doktorum 41.haftaya kadar dogmazsa suni sancı vericez dedi 🥺
Birannis Bende 39+1 im ilk kızım 41+1 de suni sancı ile gelmişti bunda o kadar beklemek istemiyorum ya arada minik minik adet sancısı gibi biseyler hissediyorum da yalancı sancı oluyor galiba bunlar pazartesi gideceğim doktora bakalım ne olacak
Edakrpnr_0 Birannis bende de öyle çok ince ince ağrı hissediyorum ama yalancı sancı sanırım hemen gelip gidiyor bende suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımla gitmek istiyorum ama şuanlık malesef
Edakrpnr_0 Gamzeazem şöyle son 1 haftadır zaten kasıklarımda hisediyorum hareketlerini normalde hergün yürürüm zorlanmam yürüyüşte 1 haftadır yürürkende zorlanıyorum ve göbeğim aşağı indi baya farketmiştim zaten bişeyler olduğunu sanırım kanala indiğindenmiş hepsi
Gamzeazem Edakrpnr_0 yok ben hala yanlarda karnımın üstünde hissediyorum artı eğilemiyorum bile o kadar çok yukarıdaki direk ağrı kusma hissi oluyor
Edakrpnr_0 Gamzeazem anladım benimde 37 haftada öyleydi hep üst tarafta hareket ediyordu hatta sağ gögsümün altında uyuşma ağrı oluyordu 1 haftadır oda yok bebek aşağı indiği için muhtemelen yani şuan diğer haftalra göre nesef almam bile rahat sadece doğum heycanım arttı doğsun istiyprum artık 😂
Edakrpnr_0 Gamzeazem ama ben plates topunda her gün ½ saat hareket yapıyorum kanala inmesinde faydası var diye düşünüyorum