tugbadurmaz34 Ahsennesli 17+5 uzun süre ayakta durunca iş yapınca sırtım ağrıyor ve kalçam solu böyle çekiyor aşı olmuşum gibi bir ağrı oluyor onun dışında çok şükür balayı gibi 🥰🤲🏻🧿
ecembugra53 Ahsennesli 17+1 im canım sol bacagımda agrı oluyor arada onun dısında bişey yok iyi cok sukur 🙂
esmerrmm Ahsennesli 14+1 haftaligim aksamdan tıka basa yemezsem sabah başım dönüyor karariyor bayginlkk gecirir gibi oluyorum , oda bisey yiyemiyorum.nadir seyler yiyebiliyorum.bulanti dersem devam
Ahsennesli tugbadurmaz34 bu haftalarda oluyormuş genelde bizide bekliyor galiba, en kısa sürede geçer umarım ❤️
ecembugra53 tugbadurmaz34 ya kuzum bende aynıyım 17+1 im sol bacagım agrı giriyor sırtım da oyle ara ara vuruyor normal tabi bebek doktora gittiğimde soylicem canım
tugbadurmaz34 ecembugra53 bu haftalarda normal uygulamaya da bakıyorum haftamızın altında yazıyor normal diye
1zehratun Haplardan sonra midem bulanıyor kasık ağrım yok denecek kadar az bebişte hissetmiyorum merakla bekliyorum bakalım 😅 sizler hissediyor musunuz
esmerrmm 1zehratun daha erken gibi 16 da hissederim diye dusunuyorum ilkinde 16+6 da disardanda hissetmistim
Evremo Bu ara yan yatınca kalça ağrısı oluyor hafif bel ağrısı sabah yataktan kalkınca oluyor yürüdükçe açılıyor sanki ama 16+2 haftalık
ecembugra53 tugbadurmaz34 evet bende bakmıstım normalmiş 🙂 cok şükür bu halimize de Elhamdülillah 🙂🤲🏻😍
esmerrmm Ahsennesli gec saatte yemek yemeyin diyorlar ama imkansiz , geç saatte yemek yersen belki sabah kalkinca miden fazla bulanmaz cnm , sevdigin birseyi yiyebilirsin mesela ben ya mercimek corbasi genellikle patates salatasi yiyorum