Musicianmomm Kızlar selam. Evde beklenen adet günü test yaptım pozitif çıktı.Bugün kan sonucum çıktı. Adetin 3. Gün gecikmesi, beta 86.4. Çok mu düşük kimyasal olabilir mi? Çok stresliyim çok ağlıyorum. Lütfen bilgisi olan bana yazabilir mi
Zseda Musicianmomm ben öğrendiğimde 44 dü ve 1 günlük gecikmem vardı 😀 ne stres yapıp cocugu üzüyorsun ☺ geç dollenmedir benimde öyle oldu korkma. İlerleyen zamanda haftasını yakalıyor. 2 günde bir kan vermeye devam. 2 kat artış oluyorsa sağlıklı Allahin izniyle
Gokceulcay Musicianmomm Ben kimyasal gebelik yaşadım beta 18 cıkmıştı siz düzenli yükseliyor mu diye 2 günde bir kan verin değeriniz cok düşük değil iyi düşünün🤲🏻☺️
Aseer Musicianmomm hiç moralinizi bozmayın😍1 günlük adet gecikmesinde betam 18 di çok düşük bakıldığında sonra 2 günde 1 kan verdim, geç döllenmeymiş. şimdi 34 haftalığız 😍
asivemavii_07 Zseda ben bat la aynı günde öğrendim gebeligimj gittim hemen kan verdim beta 410 çıktı Bazen burda okuyorum 15 le bile öğrenen varmış bat beklerken Her kadında farklı mı oluyor
Zseda asivemavii_07 tabi fark edebiliyor. Ben beklenen yumurtlama döneminden daha geç yumurtlamisim mesela o sebeple döllenme daha yeni gerceklesmisti ben öğrendiğimde. Yani 3 haftalikken öğrenmiş oldum siz 5 6 haftalikken öğrenirken ben geriden geliyordum ama şu an tam haftasını yakaladı bebek. Son adet tarihiyle aynı gidiyorum. Mucize bir şey işte bende yeni yeni ogreniyorum
umena Musicianmomm yok ya benim iki üçüncü günde 99 du betam sağlıkla dogdu oğlum şükür, siz de sağlıkla kavuşun 🥰