Seldab Arkadaşlar acil bir sorum olacak da Dünden beri neredeyse uyuyamıyorum ciğer doğradım yani dokunulmaması lazımmış öyle bir söylenti var bu konuda bilgisi Yani kesin net bilgisi olan var mı acaba Çok Tedirginim 25. Haftamdayim.😔😔
Gaye1402_ Seldab yani korkutmak için söylemiyorum ama teyzem hamileyken doğradı kuzenimin bacağında leke oldu ciğerinin üstünde de çıktı belki sizde bişey çıkmaz Allahın izniyle 🥹🙏🏼
Aybarssmom_ Ben normalde de yemem veya dokunup pişirmem ama batıl inanç olduğunu düşünüyorum bu tarz şeylerin
Annabelle Gaye1402_ Bebeklerde doğum lekesi yaygın bişey. Çoğu büyüdükçe geçiyor. Bazısı da kalıcı oluyor. Ciğerle ilgisi yok 2023 yılındayız inanmayın şunlara artık 🤦♀️
Seldab Annabelle evet öle ama herkes bisey deyince insan ister istemez etkileniyor Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler inşallah bisey olmayacak
Mervs Bende inanmıyorum ama gül koklama derler bende 4 aylıkkendi yanlış hatırlamıyorsam bende gül kokladım inanmıyorum böle şeyleri 🤷🏼♀️
Handesel Seldab ben doğramadım ama oğlumun bacağında kocaman ciğer lekesi var çilek nar filanda eklenmemesi lazım derlermiş ben bilmedim hep ayıklar yerdim ensesinde var kırmızılık yani belli olmuyor canım sıkma canını canı sağolsun
Aysemm44 Seldab Bende ilk oğlumda kolumu kaşıdım leke var oğlumda ama küçük gözle görülmeyeck şekilde bu hamilelikte bidaha almadım