MorKelebek54 Kahramann07 hangi model istiyosun bilmiyorum ama travel dusunuyosan eger babycare colorado modelini aldim gercketen cok cok hafif oort bebe tskiliyken kapanabiliyo ayrica fiuati farkli markalara gore cok cok uygun ki bence malina gore de cok uygun ben 6 7 bin arasi fiyata almistim suan ki fiyati ne kadsr bilmiuorum youtube de arama kismina babycare colorado 440 uazarsan detsyli anlatim videosu var ordan bakabilirsim ☺️
_annee MorKelebek54 ben yanlıs model tercih etmişim, eşime söyledim değiştircez Allahın iziniylr pazar gnü, cünkü bana zorluk olcak bebegi gezdiremem rahatca
Aycskn Kahramann07 prego venüs 2028 aldık çift yönlü pusetli kullanmadık henüz ama demediğimizde sürüşü kolay kullanışlı videosunu izleyerek detaylıca inceleyebilirsiniz de 🌸 e bebeğin beylikdüzü şubesinde indirimler oluyor büyük bir mağaza 12 13 bin normal şartlarda ordan 7 bin TL ye aldık
QueenMother carpediemm1 bende bundan aldım ama kullanmadım daha mağazada inceledik istediğimiz renk yoktu o yüzden evede getirmedik gelmiş artık gidip alacaz bizde 8 bine aldık siz hangi mağazadan aldınız
_annee QueenMother ya ben acaba aldıgım arabayı süresi gecmeden değiştirsem mi kararaızım yaa, yanlıs tercih yapmısım, baby hope baston model almıstım, 3 aydan sonra kullanılır denildi ama 6 aydan sonra kullanılabiliyomuş megersem
Zeytop Kraft Q77 aldım tek yönlü travel sistem hafif, katlayinca valiz gibi çekçekli ve pratik oluyor alırken içime sine sine aldım tek yönlü olması umarım sorun olmaz sonrasında
Cvznrrr Kahramann07 şuanda e bebekte bi indirim var çift yönlü ve pusette oluyor dur kod falan bulursam vereyim dün çekmiştim 😌
Sedacaner _annee bende tam onu düşünüyordum baby 2 go nun baston bebek arabası var acaba yeni alsammı diye soru işareti vardı kafamda sanırım tam yatırıp kullanabilirim 🙃☺️
busssrayildizzz16-10 Kahramann07 Bagi Neo2 tercih ettim,pusetsiz olarak. Çok pratik ve hafif. Çift yönlü desteksiz olarak bebeğimi dışarıya çıkarabilirim en büyük artısı da bu oldu.👍🏼
Feryyy busssrayildizzz16-10 bende bagi neo puseti tercih ettim baya bir araştırma sonucu bir sürü özelliği mevcut cybex muadili resmen aşırı kaliteli bakmanızı öneririm
_Tazeanne 4baby aldım pusetle birlikte 2950 tl çift yönlü yenidoğandan itibaren kullanıma uygun dediler 5 yaşa kadar kullanılabiliyor görüntü olarak beğendim Bebiş doğunca bakalım nasıl olacak İstanbul içi hemen aynı gün Veya ertesi gün kendileri getiriyorlar
Tugbagnl Kahramann07 Chicconun pusetli arabasini aldım bende diğer cocuklarimda travel.kullandim hantal büyük hicbiryeree gitmiyo rahat edmeedim bu hem baston hem puseti var hafifte