Babyycutee Zeyyno_ yaaa bugün test yaptım pozitif çıktı direk gittim acile ve kan verdim 847 beyaz çıktı inanmıyorum şoktayımmmm
KFeyza_ Babyycutee sağlıkla gelsin canım rabbim bütün isteyenlere nasip eylesin 🌺 değerin gayet iyi çıkmış adetin kaç gün geçikti kaç haftalık son adet tarihin nedir
Babyycutee KFeyza_ KFeyza_ adetim 2 gün geçti ama benim adet döngülerim 24 dü ben çok çabuk yorulmamdan fark ettim aslında 23 Kasım son adet tarihi 5 haftalık gözüküyor bakalım pazartesi kendi doktoruma gideceğim 3 sene sonra tekrar 😁
kubrakta Zeyyno_ gözün aydın bende öyleyim beklemiyorduk ama hamile olduğumu öğrendim benim kızımda 4 yaşında her şey güzel ilerler inşallah 🙏 🌸😍
Alinaay Zeyyno_ supriz nasıl oluyor çok merak ederim hep yapmasanız olmaz diye düşünüyorum 😂 Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
kubrakta Alinaay valla alakası yokmuş bende öyle derdim hem geri çekilme hem prezervatif kullanılmasına rağmen oldu allah verince veriyor.
Zeyyno_ Alinaay Süpriz şöyle oldu ben zaten bırakmıştım çoktandır ama olmuyordu yani mesela kesin bu ay olur dediğim zamanlar olmadı ama bu ay oldu demekki zamanını bekliyomus 😂😂