Aybarssmom_ Pazartesi günü açılmam vardı bebeği sakinleştirmek için serum yaptılar doğumu bir hafta daha erteleyebilmek adına, ondan beridir başlıkta yazdığım gibi akıntım oluyor iç çamaşırım hep ıslak Allah aşkına bir de bunun üstüne enfeksiyon kapmış olabilir miyim😭
HayaLim_Panbik Aybarssmom_ canisi idar kontrolu yaptir doktorundan. Bendede akinti var afedersin alt taraf hem nemli sulu . Bende bugun gidecem dr ya
Melodimm Aybarssmom_ Bende şuan hastanedeyim.Idrar enfeksiyonu için test verdim bakalım.Bende şüpheleniyorum.Akintim var kaç gündür.
Aybarssmom_ HayaLim_Panbik mesaj attım canım haber bekliyorum, sende güzel sonuçlar alırsın inşallah 🌼
_annee Aybarssmom_ ben de gecen gün idrarda enfeksiyon var sandım tahlil verdm, temiz cktı ama her ay idrar tahlili vermeyi dşünüyorm tedbir amaclı
Aybarssmom_ Melodimm geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar, yani ben hep evdeyim zaten nerden kaptım bilemiyorum hamilelikte enfeksiyon kapmak gerçekten çok kolaymış ya
_annee Aybarssmom_ camasır ıslak kalmaması lazımmıs, günlük ped kullanmamak lazımmıs öyle duydum, atlet falan varsa kullanlmayan kes onu, koy, her wcye gittgnde tersini cevir, ben de suan kalın pedler var klasik olanlar, onu kullanıyorum