Ranadeniz268 Kızlar doktorunuz size ne zaman normal mi sezeryan mı istediğinizi veya uygun gördüğünü söyledi ?
hatice_x Ranadeniz268 32 haftalıgım doktorum hiçbir şey sormadı 🤦♀️artık en son ben dedim normal düşünüyorum diye
fundatlas Ranadeniz268 banada doktorum doğum hakkında hiçbir şey demiyor 23.haftadayız açıkçası bende kararsız olduğum için birşey demiyorum zaman gösterecek artık
ISILTAN Ranadeniz268 Kendi isteğim ile genel anestezi sezaryen tercih etmiştim ilk tanıştığımızda söylemiştim
Melekk59 Ranadeniz268 ben 36+2 yim suan dün doktor kontrolüm vardı çatı muayenesi falan yapmadı her hastaya yapmıyormuş sıkıntı görürse yapıyormuş bebek kanala inmiş şimdilik normal ilerliyoruz dedi
Bartumommyyy hatice_x devlet hastanesiyse sizin demeniz birşey değiştirmiyor onlar nasıl uygun görürse öyle oluyor özelse seçim hakkınız oluyor tabi
elifaras_01 37 haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyor onda net bilgi veriyor çatın darmı geniş mi diye ama ondan önce ultrasonda Rahime bakıyolar zaten
hatice_x Bartumommyyy özel hastane gidiyorum ona rağmen 32. Haftaya kadar Doğumla alakalı hiçbir şey sormadı ben artık dedim normal doğum düşünüyorum vs diye konuyu açtım öyle konuştuk
Bartumommyyy hatice_x her ikisinin de zorluğu varmış ama sonu için her zorluğu çekmeye razıyız biz anneler 🥰 Allah herkexe hayırlı doğum nasip etsin