nurcan355 ikitosbikannesi_ bana nedense kiz gibi geldi bilemiyorum genelde tahminlerim tutmaz ama bakalim hayirlisi ogrenince yazarsiniz 🌸
ikitosbikannesi_ nurcan355 bugün gitti bacaklarıyla kapatmış görünmedi bende doktora utanıyorsa kızdır dedim bilmem bazen değişiyor dedi nasip Allah hayırlı sağlıklı evlat versin de dedim
carpediemm1 nurcan355 evet tutmayanlarda oluyormuş ama tutan çok kişi de duydum. Gerçi bunların hiçbir bilimsel dayanağı yok insan meraktan bakıyor :)
nurcan355 ikitosbikannesi_ benim kızda kapatmıştı bacaklarını detaylidada sirtini donmustu gezip geldim bu seferde elleriyle yuzunu kapatiyordu buyuk bir ihtimal kizdir o zaman
ikitosbikannesi_ ikitosbikannesi_ Efnan3443 Efnan3443 hayırlısı gittim bacaklarıyla kapatmış göstermedi bende kız olabileceğini düşünüyorum utanıyorsa kızdır diye bi çıkarımda bulundum
ikitosbikannesi_ carpediemm1 bizimki belli etmedi kapatmış görülmedi kız olabileceğini düşündürdü bana
Efnan3443 Biranneninhikayesi3 Evet bulantı oluyordu ama kusma falan yoktu acıkmada çok oluyordu bende