Kivircik20 Minikmucizelere hamile değilim buraya sadece enfeksiyonum cok fazla bilgi almak için katıldım ☺️
Minikmucizelere Kivircik20 yaa cok ozur dilerim bilmiyodum Dusunuyo musun gebelik yada cocugunuz mu var
Kivircik20 Minikmucizelere 2 senelik evliyim çocuğum yok suan için düşünmüyoruz önceliğim mantar enfeksiyonu geçmesi 🙈
Minikmucizelere Kivircik20 ay iyi o zaman bi an icin uzdum sandim sizi cunku bende uzun sure istedim olmadi cok uzuluyodum sizde istiyosunuzda henuz yok diye korktum sizi uzdum diye Hangi doktora gidiyosunuz peki enfeksiyonunuz için
Kivircik20 Minikmucizelere özel sağlık da Zeynep hanıma gidiyorum 3 kere falan gittim 4 aya bi yeniliyor fitil krem hap veriyor bitiyor tekrar oluyorum
Kivircik20 Minikmucizelere ince düşünüyorsunuz 🍀 teşekkür ederim yeni evliyiz suan için düşünmüyoruz polisik overim var umarım doğru zaman da hayırlı bi şekilde Allah verir akısına bırakıyorum suan için
Minikmucizelere Kivircik20 amin amin inşallah allahim isteyenr istedigi vakitte aratmadan versin inşallah 🙏😊 Kac yaşındasınız
Kivircik20 Minikmucizelere doktorum ilaç HESA20 hayırlısı olsun keşke🌸 huzur olsun da şehir önemli değil