Neslihankyvn 16 haftalık hamişler nasıl gidiyor😊 Cinsitetler belli mi😍 İsimler düşünüldü mü😍 Biz 16+2deyiz 2li taramamızda kız denildi sonradan erkeğe benzetildi ayrıntılıyı bekliyoruz şuan☺
BurcuuA Neslihankyvn 16+1 olduk benimde ikili taramada kız denildi doktorum 2 defa baktı %100 kız yanılmam dedi eşim Elisa istiyor kısmet olursa Elisa koyucaz 👼🤰❤️🤲
Neslihankyvn BurcuuA yaa maşAllah Elisa ve Asel isminde kararsız kaldım bende adıyla doğsunlar insAllah 😍🤗
BurcuuA Neslihankyvn elisada karar kıldık eşim ikna olmuyor 😁 sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil isimmiş falan allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Neslihankyvn Kumedvol Canım valla pipi filan gördüm demedi kemik yapısından mıdır nedir bilemem ama ben kız hissediyorum ya bence kız değişmeyecek 😍👼
Bulut74 16+1 bende, 2 ci hamileliğim hareketlerini hissediyorum. Kız demişti 12 haftalıkken doktorum yarın kontrolüm var bakalım sonuç aynı mı😊 sağlıklı Doğum yaparız inşallah🙏
Neslihankyvn Bulut74 Masallah Rabbim bağışlasın bende sanki karnımda bişey tikliyor gibi hissettim bugün 🙈
Ayse1 16+4 olduk biz de 💞 erkek olucak kısmet olursa.ama arada bir rahimde batma hissi geliyor .üşüttüm mü diye korkuyorum öyle olan var mı