Gulcannnnnnnn Herkese selam :) yarın minnoşlarım dünyaya geliyor 37+2 olduk bu gün ve sabah saat 9 da doğacaklar kızlarım , güzel geçmesi için dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻 her şeyin iyi olacağını ümit ediyorum inşallah sağlıcakla alırım kollarıma 💞
songul_21 Gulcannnnnnnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde kızlarımla 28 haftalık olduk darısı başıma
QueenMother Gulcannnnnnnn rabbim en kolay en hayırlı, sağ sağlıklı bi Şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş herşey gönlünüzce olsun🤲🏻
Duyguss24 Gulcannnnnnnn oyy maşallah canım benim sağ salim sağlıkla kucağına al yavrularini inşallah senin için çok kolay bir süreç olur Rabbım kolaylıklar versin darısı bizlere olsun🤲🥰
Mrvylmz61 Sağlıkla neşeyle kucağınıza alın inşallah. Sizin için gerçekten de en uzun gece olacak bu gece😍😍 siz de biz hamişlere dua edin.
Gulcannnnnnnn Mrvylmz61 evet gerçekten en uzun gece benim için olacak 😅 belki de derin bir uyku çekmem içindir 😅😅 , tabiki ederim dua , inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız kollarınıza bebeklerinizi 🥰💞
Gulcannnnnnnn songul_21 maşallah 🧿 aminn inşallah en güzel zamanda doğarlar :) 28 den sonrası su gibi akıyor 😅😅
songul_21 Gulcannnnnnnn inşallah teşekkür ederim 💖 22den beri geçmiyor zaman o kadar zorlanıyorum ki anlatamam