BrcKzlaslan Kızlar 28 haftamdayım benim bebeğim çok hareketli 😀 maşallah diyelimde . Korkuyorum acaba içerde rahatsız mı ??? 🙄🙄🙄
Zeynepemre BrcKzlaslan canım o haftalar en hareketli zamanları çünkü henüz öyle pek bir kiloları olmadığı için çok rahat hareket edebiliyorlar ama haftaları ilerleyip kilo aldıkça kendi alanı daralıyor ve hareketleri kısıtlanıyor. İçin rahat olsun her hareketinin tadını cıkar😍🤰
Minnosunannesi BrcKzlaslan benim yiğenim öyleydi. Yengem yerinde duramıyordu dışardan çok belli oluyordu özellikle ayakları hiç dumazdı. Şimdi doğdu 7 aylık hala ayakları patır patır durmuyo ☺
Handeaslan39 BrcKzlaslan oğlum öyleydi doğdu 3 yaşına girecek hala öyle yerinde durmaz uyumaz 🙂 Düz duvara tırmanır 😂
humaninannesi61 Benmki de 27 ama MaşAllah’ı var. İlk gebeliğim olmasına rağmen çok çabuk hissettirmişti kendini. Kız bebek hareketsiz olur derler amaa benimki hiçte öyle değil. MaşAllah ikimizinkine de 😍
BrcKzlaslan humaninannesi61 maşallah maşallah 😀😀 benimde ilk gebeliğim baya baya hissettiriyor gece bile uyandırıyor bazen 😀😀
Damlaarsln 1PrensAnnesi Melisdusunsel Ben tedaviyle hamile kaldım bir buçuk sene doktor araştırdım suanki ismiyle medipol Bahçelievler derya kanza gül hem çok guleryuzli samimi hem bilgili bir doktor tedbirli her konuda eğer ki imkanınız varsa mutlaka Bi kere gidin derim