Hhilalali Arkadaşlar 35+5 haftalık hamileyim .bugün ilk defa Kontrol de bebeği 38+3 olarak çok ileride olctu doktor .Bu durumu yaşayan var mı..3.gebeligim zorunlu sezeryan olcak.bebegi erken mi alırlar yoksa 38 bitmesini beklerler mi
Busra61CN Hhilalali benim de 15gün önce gidiyormuş sezeryan olcam. İkinci gebeliğim. Doktorum doğumunu öne çekmez büyük olması de @“Hhilalali”#p3 Hhilalali erken gelmezse 38de alıyorlar canım. Benimde ikinci zorunlu sezeryan ı’m olcak bebek 15gun önceden gidiyor. Doktor’um doğumunu etkılemez dedı
kressida Hhilalali Bu kilosuna ve gelişiminin durumuna, nabzına, suyuna göre değişir yani bir sorun yoksa bebeğin keyfi yerindeyse, sizin de sağlık durumunuz iyiyse doğum zamanını etkilemez
gncglozclk Hhilalali şekeriniz var mı benim yoktu 34+5 de sekerım cıkmıs bebek 2 hafta onde olunca supe ettık bazı gebelerde son haftalar cıkabılırmıs
Kubraygt Hhilalali benim oğlum da başından beri hep 2 hafta öndeydi 36. Haftada sancım başladı ve doğum yaptm 3.5 kilo doğdu yani gayet haftasını tamamlamış bebek gibi doğdu endişe etme gelişimi ilerideyse zaten doğsa bile sorun olacağını sanmam😊
Kahramankentli Her ultrason bir değil benimki de devletin ultrasonunda baya önde çıkmıştı özelde 1-2 gün önde çıktı yani bebek ne zaman geleceğini kendi belirliyor zaten