Kebelekk Kızlar demir ilacı kullanan var mı şimdi yesem bi sorun olurmu 3 gündür yemedim aç mı içiyonuz tok mu
Rbytkn Kebelekk demir ilaclari av karnina alınıyor, çok aç olunca ama mide bulantisi yapabiliyor o yüzden yemekten bir iki saat önce veya iki saat sonra içmek daha iyi demişti doktor Ben akşam yemekten iki saat sonra alıyorum.
Boncukk123 Kebelekk bana aç karnına denildi canım ama mide bulantısı kusma yaparsa öğlen yemeğinden 2 saat sonra al denildi
Aybarssmom_ Aç karnına içiliyor genelde, feramat kullanıyorum ben 2 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyormuş. Sabahları eşimi işe yolladıktan sonra içip uyuyorum uyanınca yapıyorum ben kahvaltımı mesela denk geliyor
tugbadurmaz34 Aybarssmom_ bende aynı sizin gibi içiyordum eşim gittikten sonra içip yatıyordum sonra kahvaltı yapıyordum ama bende başından beri ishal yaptı ama af edersiniz günde 2 defa kadar 10 gün böyle idare ettim ama artık doktora söyledim bitene kadar kahvaltıdan 2 saat sonrasında iç dedi şimdilik öyle yapıyorum bakalım olmazsa değişeceğiz dedi siz kapsülü açıp mı içiyorsunuz burada öyle içenlerde varmış
Aryayy8 Ben aç karna aldığımda mide bulantısı yaşadım doktor da yemekten 5 dk öncesi atabilirsin dedi
Aybarssmom_ tugbadurmaz34 hayır açamıyorum normal içiyorum, bana ishal vs yapmadı ben baya rahat kullanıyorum bu şekilde başından beri