umrumdadegil Aybarssmom_ hahahah aynı şeyi düşünüyorum hangimiz önce fırtlatacak bakalım 😂 panik üstüne panik az önce bende de sırt ağrısı ve sancı vardı tırstım yine😩
Sfyhtpglu Aybarssmom_ 36/5 serklajla birde ben 😂😂😂 hergün diyorum ki tamam bugün doğuruyorum heralde 😂😂😂😂😂
Aybarssmom_ umrumdadegil benim de valla karnımın içi de acıyor artık amaan yeter be dedim saldım düşünmüyorum😅
umrumdadegil Aybarssmom_ normal şartlarda ilk sen sonra @Mercimeek sonra ben diye gitmesi lazım sıranın ama tabi hepimizin daha sırası var😂 ay şey sorcam afedersiniz tuvalete gidince vajinaya ağrı giriyor mu sizinde korkuyorum
Aybarssmom_ Mercimeek sorma karnımla konuşup bugün diyorum bak kapı süsün gelmedi çikolatan gelmedi biraz daha sabır 😅😅😅😅😅
Mercimeek Aybarssmom_ bende bugün dedim ki dilimi eşek arısı soksun 😂 artık hastane çıkışı hazır gelebilir 😏😏😏
umrumdadegil Mercimeek aferin sana çok güzel bir istekte bulunmuşsun 😂sonr üç buçuk atarsın gelmeeegg diye 😂
Mercimeek umrumdadegil sıralı dolum olsun inşallah 🥹 yok benim ağrım kasıklarımda oluyor sanki taş koyuyorlar kasıklarıma
Aybarssmom_ umrumdadegil evet giriyor benim hatta büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum sonra bi bakıyorum yok bebişte kasılıyor annem de karşı koltuğumda eyvah eyvah diyerek suratıma bakıyor mis gibi akşam 🤣🤣
Mercimeek umrumdadegil istek değildi aslaağğ🙅🏼♀️ sadece şakaydı nereden bilim bu kadar ciddiye alacağını