Meryeminannesi20 Kızlar doğumuma az kaldı deterjan araştırıyorum, yerli bi ürün istiyorum tavsiye edeceğiniz güzel temiz içerikli toz deterjan varmı?
zeynozey Meryeminannesi20 sıvı deterjan öneriliyor. Rahiki mahtum öneririm yerli ve helal içerik. Kızım 4 buçuk aylık her şeyini ordan aldım 🥰
miray_85 Meryeminannesi20 baby me serisini kullaniyorum memnun kaldım.Birde green clean var kullanilabilecekler arasında
cokbilmismom Dalın ve uni baby kötü içerik, ben siveno ve granül sabun almaya karar verdim. İnstagramda içerikleri_ne diye bir hesap var mutlaka bakın
1yenianne11 Meryeminannesi20 eşimi şok markete göndermiştim oraya gelmiş indirimdeymis babyland mi ne öyle bı marka araştırdım kullanan varmış memnun kalmış henüz kullanmaya başlamadım bir iki kıyafette deneyip gorucem eğer sıkıntı yasamazsam devam ederim birde e bebek markasıni da önerdiler yedek olarak ondan da aldım 1 tane asıl deterjanim unibaby dalinden ziyade onu daha iyi duydum şuan 3 marka var elimde yedekli aldım hep umarım memnun kalırım