Ozgeee22 Aleynadzgn 38+5 olduk bizde hala hareket yok niyeyse bende 40.haftayı görürmüşüm gibi geliyor 🤓
Hnd_01 Aleynadzgn 39+1 kızım erken doğum riski ile 33.haftada korkuttu bizi.ilaclar kullandık.simdi de gelmiyo bebişim.ilk kızım 39+2 de dogmustu.doktorum her seferinde bu hafta beni arayacaksın sancı için diyo ama yok 🤭😅heyecanla bekliyorum.
2prenses_masal-oyku Linda3406-06 cinsiyetle alakası yok bence benim ilk kız 40+2 de gelmişti buda ne zaman gelir bilmiyorum 37 bitti bakalım
mdk8 39+5 doğum kanalına girmedi kızım. Yarın kontrole gidiyoruz tekrar , yine kanala inmediyse Cumartesi günü tam 40+0 da sezaryen dedi doktorum.
dilarakeskintas mdk8 sezeryanı siz mi istediniz ? Ben de 39+5im kızım kanala inmedi henüz pazartesi günü indiyse suni sancı deneyeceğiz🥲
Nurycr Aleynadzgn Evet malesef 😑 Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bekleyen herkesin 🤲
LamiyaCetinkaya Aleynadzgn ben de tam 39+5te doğuramıyorum diye yakınıyordum, 39+6 akşamına doğurmuştum bile 😀
-syma1 LamiyaCetinkaya yaa 39+5 im ben de yakınıyorum hiç bir belirti sancı vs yok diye 🤣 İnşallah böyle olur benim de Hayırlısıyla tabi Bu kadar bekledik 1 ocağa kadar gelmesin diyorum bir yandan yaş olayı için🤣
-syma1 2prenses_masal-oyku genelde erkek bebekler gününü doldurur ya da geç gelir Kızlara göre diyorlar