Altin23 Bu sabah 9 buçukta kan verdim hem lios’tan hem de e nabızdan takip ediyorum ama düşmedi henüz. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı? Geceye kadar çıkar mı? Yarın şehir dışına çıkacağım o yüzden sonucu gösteremeyeceğim merak ettim
Altin23 ssahin22 bizim burası ağır çalışıyor demek ki geçen sefer ertesi gün öğlene çıkmıştı enabızda onda da beta değeri yazmıyordu bile
Melekde Altin23 benim sonuçta çıkmamaştı ertesi gün Sağlık Ocağına gittim doktor sisteme güncel gibi birşey atmak gerekiyor bugün unutmuşuz ondan demişti. Yani belki çıkmıştır ama size düşmüyordur Sağlık ocağından kaynaklı
Tubatgn Altin23 Ankara da mı yaşıyorsun? https://ankarahsl.saglik.gov.tr/TR-197206/merkezi-tibbi-laboratuvar-sonuclari.html Buradan bakacaksın canım, bende Ankara’da yaşıyorum. Sabah verip akşam bu siteden öğreniyorum bütün sonuçlarımı.
sehrengiz_8 Altin23 ile göre değişebilir bazen sonuç çıkıyor ama görevli laborant olmadığı için onaylanmıyor bir gün sonra çıkıyor
Hatice_70 Altin23 doktor bilgilerinize girdiği zaman da çıkabilir benim bazen öyle oluyo yani hesabiniza