Zeybal34 İlk defa enox yaptım az önce iğnesi zor girdi göbeğime. Progestan dex te bu kadar zorlanmıyorum hemen yapıyorum. Ama enoxta iğneyi enjekte ederken de yanma oluştu. Sizde de oldu mu? 🙁
Melisahmet Zeybal34 ben hemşireyim sürekli oksapar yapıyorum hastalara. Hepsi yanma şikayetinden bahsediyor normal yani korkmayın
Newmommyy Zeybal34 ben her gün göbeğime yapıyorum. Etinizi yukarı çektirip oraya uygularsanız acısı biraz hafifliyor ama yine de acıyor tabiki. Ama yaptıkça alışıyorsun inan :)
happykis12 Zeybal34 ikisinide kullandım canım progestan dex hiç acımıyor enox hala kullanıyorum yakan bir iğne her yaptığımda yakıyor ama zamanla alışıyorsun
Aabbccc happykis12 ya bu progestan dex i kullanmak istiyorum bnde kalçadan olanı istemiyorum fakat gittiğim doktor kalçadan olanı kullandirtiyormus ikisinin içeriği aynı mı
Serendipity16 Zeybal34 başından beri oksapar kullanıyorum ve sürekli 1 2 dk yanma yapıyor morluk oluşuyor doktor normal dedi kan sulandırıcı iğnelerin hepsi yanma yaparmış buz koyarsanız biraz acısını alıyor