feridedmt 11 ocak sezaryen günü aldım kızlar çok heyecanlıyım ve çok duygulandım bugün bu kadar duygusal değildim. Ama bir korku kaplamadı değil 20 gün var tam😱 benimle aynı ya da yakın gün alan var mı🥹🥰
Edaaizmir Merhaba benimde 9 Ocak canım Allah nasip ederse inşallah saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin allah
feridedmt Edaaizmir aayy szinki daha önce umarım çok güzel geçer 18 günün kalmış tecrübelerini bizimle paylaş canım inşAllah😊
NurtenB Edaaizmir benimde 9 Ocak saat 10 a aldık🥲 39 haftasında alınacak bi aksilik bişey olmazsa inşallah 🤗sizinki kaç haftalık alıncak
feridedmt Nur2519 1 gün büyük olacaksınız bizden hayırlısıyla doğsunlar inşAllah korku var mı sende de canım😊
Crazy06 feridedmt inşllh ya ilk kızımı 40da dogurdum smdi 37 hftadayız erken gelsin die dua ediyorum buda kız
feridedmt Crazy06 normali beklemek de daha zordur eminim ama erken de gelebilir sonuçta heyecanlı bir bekleyiş Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
2prenses_masal-oyku Crazy06 benimkide ilk kız 40+2 de doğdu bundada 37 bitiyo 22 günümüz kaldı inşallah diyorum haftaya doğar ya 🙈 normal doğum belirsizlikten ibaret malesef
Crazy06 feridedmt amin canım cümlemize son zamanlar cok zor oluyor dayanılmaycak gibi artık dogsun rahatlayayım istiyorum
Edaaizmir İnşallah uyku yok bir çocuk bir de hamilelik biraz zor oluyo ama sağlıklı olsunlar da bu arada yeniyim burada yanlış bişey yaparsam kb 😂
Fundabshnn feridedmt Merhaba benimde 3 ocak diğer oğlumla aynı gün fakat bakalım bebek bekleyecek mi 🤗 38+1 haftalığım şuanda 🌸