Zuhalayen Gecemavi merhaba, ben Gölcük medarda haftaya 13+1 ken yaptırmış olacağım. Sizin kaç haftalık? Bebeğin gelişimi önden gidiyor diye sanırım benimki bi tık erken, bilemiyorum.
ozgekader Gecemavi ben 21+6da yaptırdım özelde İstanbul pendikte 1690 tl Yarım saat45 dk sürüyo öyle yani ama aklınızda bulunsun eğer yaptırıcaksanız bence 22+5 gibi falan yaptırın ben olsam 22+6 da yaptırırdım bebeğimin kalbinde delik var diye beni tekrar kontrole çağırdı bakalım düzelir inşallah
Cinarsaitinannesi Zuhalayen sizin ki ikili testtir detayli 20-24 hafta arasinda yapılıyor 13 de detayli yapilmaz
cokbilmismom Zuhalayen 13te detayli imkansız bebeğinizin gelişimi 8 9 hafta ileri olamaz 😊 ikili test haftası 13
Zuhalayen Cinarsaitinannesi ikili testi 11+3 te verdim . Haftaya detaylı ultrason istedi gerçekten. Eminim. Çok şaşırıyorum.
Gecemavi Zuhalayen çok erkekn vermiş bütün her yer 19.24arasi diyor çünkü bu haftalarda bebek gelişimi organları fln detaylı görünme imkanı oluyor ki detaylı ulturoson amacı bu
Cinarsaitinannesi Zuhalayen yani para verecekseniz bence şimdi yaptirmayin iyice sorun organlari 19 20. Haftada tamamlaniyor diyorlar hatta benim doktorum 22. Haftada yapalim daha iyi görürüz herseyini dedi 13. Hafta cok erken yine de doktorunuzun bir bildiği vardır