zeynsya Haftaya kadar çok rahat hamilelik geciriyordum . Sabah pembe sulu kan geldiğini gördüm hastaneye gittim doktor bebek iyi ama eşi rahmin ağzına çok yakın dedi yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi progestan verdi,eve geldim kullandım akşama kadar ağrılar geçmedi geçmiyor da. Biraz önce parmak uzunluğunda kan geldiğini gördüm ne yapmalıyım moralim bozuk..
Mervekaram22 zeynsya öncelikle stres yapma. Zamanla yukarı çıkıyor diyorlar. İlacını kullan Allah’a tevekkül et 🤲🏻 çok geçmiş olsun 🤲🏻
Nzlcncncn zeynsya kanaman olursa tabiki de hastaneye tekrar tekrar gitmekten çekinme. Buralar da zaman kaybetme. Hiç birimiz Dr değiliz unutma. Bol bol istirahat et normale dönene kadar kalkma ayağa. En önemlisi de güzel düşün güzel olsun inşallah 🌸
Aleyna-124 zeynsya öncelikle sakin ol benim de o haftalarda kahve lekelenmem oldu doktora gittiğim de plesentanın aşğda olduğunu söyledi bebek büyüdükçe yukarı çıkıcağını söyledi şimdi 35 haftalık oldum 🌸
dolunay__ zeynsya bence şanslısın korkma senin cikar 33havtalik oldum bende bu havta gidicem bakalim umudum fazla yok
zeynsya Aleyna-124 sizin adınıza sevindim, peki geldiğiniz haftaya kadar anormallik yaşadınız mi yoksa normal miydi haftalar
zeynsya dolunay__ çıkmama durumunda ne oluyor peki olumsuz yanlarını gördünüz mü çok geçmiş olsun size de umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız
zeynsya Aysemm44 malesef ayrı korkutuyor bu da beni ama yapacak bisey de yok inadına geliyor bırakmıyor pesimizi
Gizemmmmmsu Benimde plesantam aşağıda takip edeceğiz yukarı çıkmasını ilerleyen haftalarda çıkar dedi doktor. Ama yatıyorum evde kendini yormayacaksın da dedi. İlaçlarımı kullanıyorum dinleniyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. 💜
Gizemmmmmsu Kasık ağrım hep var en başından beri. Lekelenme şeklinde kanamam olunca progeatan sabah akşam kullanıyorum.
zeynsya Gizemmmmmsu ne bulantı ne kusma olmadı düne kadar çok rahat hamilelik geciriyordum ağrılarım vardı ama normal düşünüyordum ta ki sabah kanama başlayınca anladım ki biraz zor geçecek neyse vardır bir hayır . Size de çok geçmiş olsun umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza🤗
Tugce48 zeynsya benim kuzenim bu durumu yaşamıştı ben doktoruma sormustum 26. Haftaya kadar plesantanın aşagıda olmasını önemsemiyoruz kendiliginden cıkıyor yukarı demişti. Kanaman bitene kadar hep uzan dinlen progestanını ve bol su içmeyi ihmal etme inşallah gecer hemen
Gizemmmmmsu zeynsya insan sürekli kendini dinliyor her şeyden korkuyor. Bizim gibi düşük riski olanlar için yapacak çok fazla bir şey yok. İlaçlarımızı alıp bolca dinlenme. Çok geçmiş olsun 🌸
dolunay__ zeynsya ben iki normal doğum oldum bu plesenta aşağıda olduğu için olacak cok korkuyorum sezeryandan nasil korkunç mu