SemraSnmezTuru Kızlar göbeğimde tüyler var. Aslında doğumum normal olacaktı. Herkes alma doğumdan sonra dökülecek aldırırsan dökülmez dedi. Gerçekten de az az dökülmeye başlamıştı. ama mecbur sezaryen e dönüş yaptık. Göbeğimde ki tüyleri almam gerekiyor mu ? Dikişlerle falan sorun olur mu ne yapacağımı bilmiyorum
bulutunannesi33 SemraSnmezTuru ben almıstım cnku bant yaptrrlarsa cok acır cekerken dıye gobek delıgımden asagısını almısdım
Zhrnc SemraSnmezTuru hiç almana gerek yok ben almadım hormonlardan bende de tüylenme oldu Ama özellikle doğum için almadım canım zaten kasıkların üstünde dikiş olacak Bantın yapışkanı acıtmaz pek tüy olmuyor çünkü orda
deletedmom135 SemraSnmezTuru ameliyat esnasında hemşirelerin elinde jilet oluyor eğer ameliyatta hijyen döküntüsü olacak kadar çoksa mecburen jiletliyorlar o bölgeyi sizinkide uzun Muş siz almasanıza muhtemelen jilet yaparlar
Nily SemraSnmezTuru yok yaa hiç dokunma:)) bandajı sulayıp öyle çıkarıyolar hiç gerek yok almana eğer hiç almadıysan;)
SemraSnmezTuru bulutunannesi33 tam olarak nereyi kesiyorlar peki bikini bölgesinin tam üstü gibi sanki değil mi
Havva9378 bulutunannesi33 merhaba ameliyat dikis iziniz altinda dikiz izi boyunca sert mi yumusak mi acaba
SemraSnmezTuru Zhrnc bende baya oldu canım ya. Aslında çok yoğun değil ama boy olarak birazcık uzun. Tuhaf bi tuylenme oldu. O yuzden ne yapsam bilemedim. Dikerken karnımın içinde kalmasın tuyler 😂😂
Taila Benim ikinci olucak bende acaba iki çizgimi kalıcak diye merak ediyorum kimisi üzerinden kesiyor diyor kimiside az altı yada üstünden kesiyor diyor bakalım ne olacak 🙈
reinamm Taila hiç alma amaaan. Biz hastanede ne kadınlar görüyordk, bi kaç tane göbek tüyünden nolcak🤪
Taila SemraSnmezTuru izi kalıyor bir karışcık 🙂 tam duduşumuzun üzeri iç çamaşırının altında kalıyor iz yani bende 8 seans lazere gittim ama tek tük çıkanlar onları nasıl temizliycem bilmiyorum 🤷🏼♀️
SemraSnmezTuru Zhrnc gobek deliğimin 1 karış aşağısına kadar var bu tuylerden. Ben özel bölgemi dikkatli almıştım cok yukarıları almıyordum. Kalınlaşmaması için. İnce tüy halinde çıktılar.
Gozdealpu Doğum sonrası dökülüyor. Takılan su geçirmez bantı çıkarınca kesinlikle tüyü çekmiyor acımaz.
rfzsB Sen onu bırak da genital bölge tüylerini napicaksin ameliyattan sonra onu düşün. Ben hala çözüm bulamadım dikis yerlerinin üstünde de tüy var alamıyorum ,alt üst yanına dokunmaya korkuyorum,jilet dikiş yerime degse enfeksiyon kapar falan diye düşünüyorum amaaann çok zor valla
SemraSnmezTuru rfzsB dikişli yere değdirmeden yapılabilir bence. Şu an bi de genitali düşünemiyicem valla 😀
SemraSnmezTuru Taila ben lazere gıtmıştım ama hıç bişey olmadı malesef agdaya da dayanamadım mecbur jilet 🤦🏼♀️
Taila SemraSnmezTuru ya bu lazer neden kesin çözüm değil bilmiyorum zaten 8 seans gittm azda değil yahu ama doğurayım gene gidicem büyük rahatlık 👍
SemraSnmezTuru Taila valla canım ben 12 seans gittim bana en sonunda tuylerın inceydi ondan olmadı dediler. Sanki son an da inceldi. Ve afedersin ince değildi yani siyah siyahtı. Ben gittiğim yerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer bitseydi evet rahatlık ama benim ki boşa gitti 🤷🏼♀️
Taila SemraSnmezTuru ama yinede eskiye nazaran daha az 12 seans gittiğin halde hala çıkıyor demek 😠 dövseydn ordakileri neden kandırıyolarki insanları ya