gamze_gbdk Kızlar merhaba benim 3 aydır regl geçiyor 4 ve 6 gün falan gecikmem oluyor neden böyle oluyor anlam veremiyorum 🙄
Lamia65 gamze_gbdk merhaba canım.prolaktin hormonuna baktırdın mı? Adet gecikmesi hormonlarda problem olunca oluyor öyle hangisine baktırdın?
elmaelmaelma Anlam veremiyor musunuz? Bugün açtığınız diğer konuda sağ ve sol yumurtalıklarımda kistim var demişsiniz. Neden başka bir sebep arıyorsunuz?
gamze_gbdk elmaelmaelma benim kistim bekarken de vardı ve adet düzensizliğim olmuyordu evlendim yine normal oluyordum düzensizlik yoktu şu 3 aydır düzensizlik oluyor
turkan403 gamze_gbdk düzleme olmadı mı şey yapabilirsin yakı bilirsin belki beline onun kalçadan az yukarisi ortasına yapıştır incir kürü var onu dene inşallah faydası olur ben 5aylik evliyken kaldm o yakiyi yaptılar bana
gamze_gbdk turkan403 belki yine hastaneye giderim canım doktoruma bı sorarım 3 aydır neden regl gecikmesi oluyor o daha iyi bilir
turkan403 gamze_gbdk doğru doktorun iyiyse herşeyi söyle kesinllikle ben 5aydr gormdm regl dogm yapalım 5ay olucak bu ayn2snde leknmem oldu kesildi 17gn bugn hale regl olmdm bekliyom sağ kasık ağrısı yokluyo tek doktoruma söylüyorum ne blm 6ay normal seninki dedi leke niye olmuş yerleşme kanaması mi gecirdn naptn gel Altan bakak iyi olur dedi gelemiyorum hocam net bişey desenz dedim blmyorum muayene etmem lazm dedi,🤦
turkan403 gamze_gbdk aynen öyle işi bitene kadarmis herşeyimi kendi yaptı eti insan yinede ne blm yardımcı olurdu😶