Lamraaa Denizzasl yapan arkadaşlarım var canım Burhaniye den de memnunlar Edremit’ten de Bende Burhaniye ye gidiyorum
momlife10 Denizzasl Edremitte yaşıyorum daha dogum yapmadım ultrasonlar çok kötü gösteriyor o yüzden özel muayeneye gidiyorum. Burhaniyeye randevu alıp orada dogum düşünüyorum daha temiz diyorlar
Denizzasl Lamraaa ben 40+1 im Edremit devlet hastanesinde yapıcam normal doğum günümü bekliyorum nasıl acaba oradaki ebeler yapanlar memnun kalmışlar mı 🙏🏻
Denizzasl momlife10 ben bi devlet bi özelde sürdürdüm muayenemi ama çoğunlukla devlet gittim özel sadece giriş ücreti 950 tl alıyor burhaniyeye hiç gitmedim Edremit’te yaşıyorum siz doğumu nerede yapacaksınız
Lamraaa Denizzasl Edremit’te ki ebelerden çok memnunlar canım çok bilgililer hemen doğurtuyorlar derler zaten normalse doktordan çok ebeler önemli
momlife10 Denizzasl İdris ya da dilara hanıma mi gidiyorsunuz onların muayene ücreti 950 de 😅 ben şuan 24. Haftadayim ama burhaniyede düşünüyorum tabi doğuma kadar da daha araştırırım zaten çok seçenek yok
Denizzasl momlife10 başka bi tane daha doktor vardı onunda aynıydı fiyatlar yükselmiş diye duydum birdaha gitmedim oraya