Eldgrn On-Fr-Tu had bildirmek ve öğretmen olmak????? Şimdi ne oldu siz bunu söyleyince ilah gibi bahsetmissiniz 🤣
Tubatgn On-Fr-Tu Mesleğin ile dalga geçtiğim bir cümle göstersene? Hayırdır yani anonim bir uygulamada neyin gösterişi bu? Seninde karşında öğrencin yok haddini bil. Mesleğini mesai dışı kullanma bence. Öğretmen olup nerede nasıl konuşacağını öğrenemediysen ben öğretirim boş vaktim çok.
Melike_4949 pnar8007 ee zaten acı çekmeleri normal ,o acıyla kim doğru karar verebilirki ? Sizin şekeriniz varmış normal olarak sezeryana alırlar,riskli bir durum yoksa sezeryana almazlar doğrusuda bu bence
AzcikMantikliOlun ayseyma_omer kadınların hemcinslerini doğum konusunda bu şekilde korkutmalarından usandığım için kinayeli bir yaklaşımda bulundum. Sanki herkes annesinin karnından sezaryenle çıkmış. Bu ülkede normal doğumun bu kadar kötülenip sezaryenin yüceltilmesine karşıyım. Yazan kişi de hamile kadın yalvardı süründü şeklinde tüm negatifliği burada paylaşıyor. Verdiğiniz örnekte çok güzel değinmişsiniz. Arkadaşınız inatçı ve sinirliymiş doğumu kötü geçmiş. Kısaca negatifmiş kaçınılmaz son negatiflik. Hani hep diyoruz ya evrene pozitif mesajlar gönderelim vs. Dünyada yeterince olumsuzluk varken bir mucizenin başlangıçını da olumsuz şekilde yaymayalım. 🫶
Tubatgn AzcikMantikliOlun Benim doğum yaptığım hastanede 4 sancı odası var ama hepsinin otomatik kapısı var kimse kimseyi görmüyor. Doğumhanede de tek çatal var. Sene 2023 mart 😉
pnar8007 AzcikMantikliOlun hayır tek hamile değil araştırın sene 2022 çok değil Osmaniye devlet hastanesi bir odada sancı çeken 5 yatak vardı yan taraftada hemen çengele alıp açılması olanı alıp doğum yaptırdılar bir doğuma da şahit olmuştuk
pnar8007 AzcikMantikliOlun devlet hastanesinde sancı odasında otomatik kapı falan yok bizim burda normal kapı ve açık hepimiz aynı odadaydık kimimiz nst bağlı kiminin açılması için hareket yaptırıyorlardı yan odada da çengel vardı doğum için alıyorlardı
AzcikMantikliOlun On-Fr-Tu ahahhahahahahahah ay çok pardon öğretmenim tutamadım kendimi bu çemkirmeniz karşısında. Haddimi bilmezsem kanaat notuma sıfır mı verirsiniz? Sınıfta mı bırakırsınız? Velimi mi ararsınız? 🤣🤣🤣🤣🤣 hayır şimdi ben de size karşınızda akademisyen var desem? Hakim var desem? Savcı var desem ne olacak? En kutsal meslek yarışına mı girdik? Gece gece güzel güldürdünüz beni 🤣
AzcikMantikliOlun pnar8007 hmmm anlıyorum. Ben istanbuldayım gittiğim devlet hastanesinde odalar 2 kişilik ama doğumhane tek kişilik. Devletiz falan ama elitmişiz şu an bunu farkettim 🤣🤣🤣🤣🤣 neyse sürünen yalvaran birini görürsem harika avcıdan şarkı açtırırım döndürsene beni senin yolunaaa kahreden dünyamda sürünüyoruuummm 🤣
Eldgrn AzcikMantikliOlun zil çalsa da gitsek artık sıktı bu hocanın dersleri de o değil anlattığı konular da çok alakasız. Mesela öğretmen ve Had bildirmek gibi 🤣
pnar8007 AzcikMantikliOlun o kadar itici konuşuyorsunuz ki size daha fazla cevap vermek istemiyorum inşallah sürünen kişi siz olmazsınız
AzcikMantikliOlun Eldgrn 🤣🤣🤣🤣 tarih mi anlatıyo masal mı belli değil. Hocaaaa patlat oradan bi istanbulun fethi. Fatih gemileri nasıl karadan yürütmüş. Keyfimiz yerine gelsin yaa 😂
AzcikMantikliOlun pnar8007 ahhh lutfedersiniz kıymetli kontesim 🤣 sizin göreceli fikriniz de beni zerre alakadar etmiyor. Size göre itici konuşmam bir başka kullanıcıya komik geliyorsa sorun bende değil demektir. Good duanız için teşekkür ederim. İnşallah hiçbir hamile sürünmez. Zira sürünürse sizin gibi pesimistlerin dillerine pelesenk olabilirler.
pnar8007 AzcikMantikliOlun şöyle bir sayfanıza baktım da herkesi bir tersleyip bilmiş bilmiş konuşmuşşnz burayı dalgaya almak insanlarla dalga geçmek için açmışsınız resmen
AzcikMantikliOlun pnar8007 ahahhahahaha ay bu kadar mı içerlediniz de profilimi incelemeye başladınız 🤣 bildiğim konularda konuşurum bilmediğim konularda ahkam kesmek gibi bir niyetim yok. İçinize bu kadar dert olacağımı bilemedim bağışlayın 🤣