Sevdanurr4 Kızlar ikinci gebeliginizde kaçıncı haftada bebek hareketlerini hissettiniz 3 aylık olucaz 1 hafta sonra ne zaman hissederim acaba 🐣😊
Hilaldabaan Sevdanurr4 ben 19. Haftamda hissetmeye başladım ilk gebeliğim iki gündür sol kaşığımın orda sürekli vuruyor çok net hissesi hatta ben dokunuyorum o vuruyor 🥹🥹
BusraTi36 Sevdanurr4 2. Gebeliğim çok erken hissettim 12 haftada gıdıklanma gibiydi şuan 16 haftalık ufak ufak tekme atıyor zayıf olduğumdan dolayı erken de hissetmiş olabilirim 🫠
Sevdanurr4 SumeyyemAli19 kimisi daha erken hissediyomus benim annem 3 aylıkken hissetmiş arada bir sağ tarafımda sanki bişey hareket ediyormuş gibi kasılma oluyor acaba diyorum bebek mi😄
Sevdanurr4 Kelebek1_ ikinci gebeliğim ilk haftalarim zor geçti ama şimdi o kadar sabırsızlanıyorum ki bian önce hissetmek istiyorum 😊
Gebelik_takibi Sevdanurr4 Bnde inanmıyordum ama 3 aya girince bnde hissettim hemşireye sordum bn 3 aylıkken hissedebilir bazıları bnim son oğlumda bnde 3 aylıkken hissettim dedi yani tekme gibi deilde sanki birsy kayıyor atıyor gibi 1 2 defa hissettim
Kelebek1_ Sevdanurr4 aynıydı benim de ikinci ve erkek bu defa kıza göre zor geldi yada ikinci diye bilmiyorum 17 gibi hissedersiniz sonra durmuyorlar ve zaman öyle hızlı geçiyor ki şaka gibi 28 haftalık olduk hiç bir şey anlamadım
Tugba_- Benim de ilk gebeliğim 18.hafta da hissetmeye başladım hareketlerini hafif hafif de olsa hissettiriyor ve bu his dünyada en güzel his olabilir 🥰🥰🥰🥰
Hilaldabaan Tugba_- ay demi çok güzel bir his dimi kasığınızın oralarda hissediyorsunuz dimi vuruyormuş gibi tekmeliyor gibi sanki 🥹❤️
Minaeyll Sevdanurr4 13 haftalikken kayma gibi hissettim herkes erken diyordu banada. Birde hep sağ kasigim atıyordu pıt pıt damar atması gibi bu arada oğlum olacak ☺️🥰
Tugba_- Hilaldabaan hayır canım ben baya baya göğsümün alt kısmına vurduğunu hissediyorum aşırı güzel bi his keşke hep hareket etse diye bekliyorum sınra da sabırsızca 😊😊😊
Tubtubi Üst üste bazen tık tık göbeğimin tam altında vuruyor. Çekilme gibi oluyor. 20. Haftamda net olarak hissetmeye başladım bende 😊 akşam olsunda eve gelip uzanayım hissedeyim diye geçiriyorum günümü