Melikenur55 Kızlar 38+3haftalık gebeyim ebemin dediği bütün herşeyi 36+1haftadan itibaren yapıyorum ama sancı hiç bir belirti yok önerileriniz nelerrr
Maydogdu34 Melikenur55 ben sıcak suya oturmuştum (leğen içinde ) bı yandan da duş aliyordum. Sabahına suyum gelmişti. Ama doktorum bana rahmimin yumuşak olduğunu ve normal doğuma müsait oldugumu söylüyordu belki onun da etkisi olmuştur
Elffyns Melikenur55 bende aynı 38+5 hiç belirti yok sguat yapıyorum ada çayı da aldım bakalım ne zaman gelecek yıl bitsin istiyorum aslında bir yandan da😉
Lavinya_21 Melikenur55 ben herşeyi yaptım dogurmak için ama dogmadi. Tam umudumu kestim 40+5 de aksam sancılandım 😂
Melikenur55 gokyuzununogrencisii 1saat yürüyüş merdiven çıkma 2şerli sabah akşam 40haftaya kadar ahududu yaprağı ve adaçayını frenc preeste demleyip içmek korunmasız ilişki 6-7adet hurma yememi söyledi umarım size yardımcı olur🫶🏻😅
annemsii gokyuzununogrencisii bana bol bol ilişki ve eşiniz tarafından göğüs uyarılmasını önerdi aksak yürüyüşü vs
Zehraumut gokyuzununogrencisii ananas ye kuzu ben ananasın faydasını gördüm parça parça nişanım geliyordu tabi ananası da bilmem kaçıncı alıp yiyelim dün yedim en son ağrılarımda vardı bu sabah nişanım tamamen geldi