Akduygu Kbraenes28 evet doçent yardımcısıymış memnun kaldım.Doğuma gün verince siz mi gireceksiniz dedim evet dedi. Beş tane öğrencisi vardı yanında. Ameliyatı öğrencilere asistanlara yaptırırlar mı diye şüphedeyim açıkçası.
Akduygu Bussr ben Yeni geldim erzğncana henüz iki kere gittim. 32 ve bugün 34te sürekli randevu bakıyorum mhrsden çok şükür denk geldi almak çok zor. Şimdi 37ye almam gerekiyor 39a gün verecek çünkü
Bussr Akduygu ben Erzincanda yaşıyorum normalde neona gidiyorum ama Betül hanımı çok metettiler.hic bisekilde randevu denk gelmiyor bulamıyorum ya.sizinde çok az kalmış Rabbım yardımcınız olsun sağlikli Bi şekilde alın kucağınıza inşallah:)
Akduygu Bussr dediğim gibi sürekli bakıyorum alarm kuruyorum gerçekten çok zor birde 37ye alabilirsem yetiyor bana inşallah
lLavinia Akduygu eğer Betül hanımın kendisi girecekse korkmayın. Bir kere Betül hanıma gittim gayet ilgiliydi ultrason görüntülerini beğenmediğim için devam etmedim devlete. Ama gayet tatlı dilliydi. Neon hastanesiyle görüştünüz mü ücretler hakkında?
Akduygu lLavinia verdiği günden önce sancım tutar acile gidersem kim nöbetçiyse o giriyor ameliyata. Böyle bir şey olmazsa o girecekmiş. Neon fiyatı emin değilim ama 15 bin sanırım
Bussr Akduygu devlette detaylı ulturosonu nasıl yaptırdınız.ben neona gidiyorum ama detaylı için devlete yönlendirdi.surec nasıl, nasıl yapacağımı bilemedim
Burcu1708 Devlette randevu bulmak imkansız resmen. O yüzden neona gidiyorum ben. 15 bin civarı doğum ücretleri ama artar mı bilmiyorum.
seymanuryldrm Bussr ben Emrullah beyde yaptırdım kendi özel polikliniği var isterseniz araştırın çok memnunum doktorumdan ☺️
Selinmoon Bussr Ben de devlette yaptırdım , birde Erzurum da özel kliniği olan bir doktora yönlendirdi doktorum .