Lavinya_21 QueenMother oda olabılır cnm ama benle beraber bekleyen diger gebelere de şubat ayında verdı
RezMom Lavinya_21 ama randevu aldığın yer çok geç tarihte olmaz ki öyle Allah korusun bi sorun varsa bile o süreden sonra önlem alamazlar
Lavinya_21 RezMom ya ben ilk oglumda yaptırmadım suan 14 aylık. Bundada yaptırmasam acaba sorun vs cıkar mı
Aylinto Lavinya_21 bir de bebek göstermeyince başka bir güne randevu veriyorlar yine deniyorlar inşaAllah hemen gösterir beklemezsiniz
ozgekader Lavinya_21 normalde 20ve24 hafta arası yapılıyo devlete gidiyorsanız eğer o yüzden o tarihe kadar uzamıştır ama bildiğime göre 7.ayda olmaz ama doktorunuza sorun yada bir kerelik detaylı için özele gidin
Pol_en Canım detaylı ultrason 20-24 . Haftalarda yapılıyor ama devlette yaptıracaksan senin 18.19. Haftada randevu alman gerekiyordu 🙈 çünkü sıra çok fazla olduğu için ileri tarihe veriyorlar biraz geç kalmışsın keşke doktorunun randevu al demesini beklemeseydin 🙈🙈😊
Lavinya_21 Pol_en evet biraz gec gittim cünkü randevu sırası vardı, ve randevu alınca binkere ıptal etmek zorunda kaldım bunuda 2 hafta önce aldım vala😅
cokbilmismom Gittiğiniz hastane çok yoğundur bu yüzden böyle veriyorlar normal bir ultrason randevusu bizim burda net 3 ayy 😂😂 ama detaylı nasıl bilmiyorum, siz başka hastanede şansınızı deneyin
RezMom Lavinya_21 yani onu bilemeyiz tabii ama benim ilk gebeliğim yapmakta fayda var çünkü bebeğin organlarına kemiklerine herşeyine bakılıyor ve bi terslik varsa anne karnında önlem alınmaya başlarsınız inşallah bi problem yoktur yaptırsanız da yaptırmasanız da sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🌺
tgck2022 Lavinya_21 devlet hastanesiyse 12 haftalikken alınıyor randevu en azından benim gittiğim hastane öyle ilkinde de şimdide 12 haftalikken 22 haftalık olacağım haftaya şubata randevu verdiler acaba o hastanede mi öyle belki sizin haftanizi küçük fln sandılar 7. Ayda bebek büyüdüğü alan küçüldüğü için net göremezler zaten. eğer hastanede randevu doluysa özel hastanelere vs bakabilirsiniz ya da özel perinatoloji kliniği vs varsa ordan randevu alabilirsiniz
Lavinya_21 tgck2022 ayn bi olmadı gider hastanemle konusurm mecbur belkide kucuk sandılar ama doktor yazmıştı kagıda onuda anlamadım
Lavinya_21 RezMom amın Allah razı olsun sizde saglıkla alırsınız kucagınıza insallah. Bakalım bı hastanehe gıdıcrm Belkıs bu günlerde verırıler randevu
HayaLim_Panbik Lavinya_21 canim turkiyede nasil bilmjorum ama, almanyada hamileligin her trimestirinde yqpilior. Örnek 1.Trimester bir defa 2.Trimester bir defa 3.Trimester bir defa
Lavinya_21 HayaLim_Panbik ya burdada 24 hafta son diye bılıyorum. Ama olmadı doktorsuma sorarım 7 aya denk düşüyor detaylım diye bı bakalım ne dıcek
fayting Detaylı ultrason her zaman yaptırılabilir sadece bebeğin gelişiminin izlenmesi en iyi sonuç 20-24. Haftalarda olduğu için o aralığı seçmek daha doğru oluyor.
Lavinya_21 fayting yani subat ayında 29 haftalık fln olucam. O zmn yapabılır miyim. Cunku 16 şubata gün verıldı