Kahramankentli 30+2 çift yumurta ikizlerim 1450 -1465 gr dedi doktorum normal dedi ama bana az geldi sanki bilemedim ki bu saatten sonra fazla alırlar mı kızlar
Kubragnssvr63 Kahramankentli benimde 29+3 te 1331 gr dı haftasıyla uyumlu dedi doktor banada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah miniklerinizi❤️🙏
Minigiim-vebenn52 Kahramankentli 29 da 1350 ydi benim ikiz olmasına rağmen sizinkilerin kilosu iyi maşallah
tugcesakzci Kahramankentli 1500 gramdı tam 30 haftalıkken. Maşallah ikiz olmalarına rağmen kiloları çok iyi bence
ekc Kahramankentli 30+4 haftada 1440 gr - 1200 gr Tek yumurta ikizlerim, 36 da doğum planlanıyor nasıl kilo aldıracağımı bende şaşırmış durumdayım artık yemekten tiksindim😬😬
Euzunali Aylinbat ben 32+3 üm şuanda erkek 2200 kızı 1600 ölçtü ama yer değiştirmişler ve ölçümlerde tam net değil doktor anormal bir durum yok dedi ama yine de fark bana biraz fazla geldi :/
Aylinbat Euzunali benimkilerde de arada fark var biri önde gidiyor. Sizinki de oyle sanırım biri önden gidiyor en azından düşük kilolu değiller. Arada fark illa oluyomuş ikizlerde
Pervin7 Kahramankentli 30+2de biri 1450 diğeri 1380di. çift yumurta erkek bebeklere gebeyim. Doktor bana da normal demişti.