liyaveannesi Kızlar yenidoğan baya kıyafeti oldu artık almayı düşünmüyorum ama 3 aylık atlet zıbın dışında neler aldınız siz. Bebeğim mart Nisan gibi doğacak
Mamacitaa5 liyaveannesi 3 aylık olacaksa yaşadığınız yerin sıcaklığına göre tulum salopet alt-üst takım tercih edebilirsiniz ne olursa olsun bir tane kapişonlu sweat alın derim 6 aylık felan alabilirsiniz büyük olur diye düşünmeyin kolları katlanılıp kilosuna göre giyer baya
Dodomom liyaveannesi 3 6 aylık alın çünkü kilo almaya başlarlar bazı bebekler. Ben tulum alaçam sadece sırtı falan açılmaz 2 kızımdan artık tecrübe var . Ayaklı ve ayaksız alaçam
Kelebek1_ liyaveannesi valla bir kaç takım hariç 3-6 ay almayı düşünmüyorum yani zıbın 3-4 parça takım yeter sanırım şimdilik ihtiyaca göre alırım diye düşündüm Mart başı gibi olacak doğum
liyaveannesi Mamacitaa5 Mamacitaa5 Kapüşonlu sweat derken nasıl oluyor onlar tulum gibi mi sadece üst mü
Mamacitaa5 liyaveannesi Yok sadece üst yelek işlevini de görüyor diyebilirim şapkalı şapkasız tercih edebilirsiniz bence uyandığında veyahut soğuk olur hava bi tık serinler giydirirsiniz üzerine direk hem yelek kadar terletmiyorda ben çok kullandım kollu kolsuz şapkalı şapkasız şekilde 😇😅
liyaveannesi Mamacitaa5 Ayy çok teşekkür ederim mantıklı hırka gibi bir kısa kollu tulumunun üstüne üşürse diye geçiriveririm