umrumdadegil Riskli gebelik geçirip sürekli yatmak zorunda kalan hamişler napıyorsunuz gün içinde oturup yatmaktan sıkıldınız mı sizde🥺 fikir verir misiniz neler yapabiliriz
xxR4bia umrumdadegil şu an değil ama düşük riskim varken sürekli dizi falan izliyordum yatmaya alışık olduğum için o ara sıkılmıyordum hiç
dolunay__ umrumdadegil Vallahi benim gebelik riskli ama hiç yatacak vakit bulamıyorum Çocuklar okula gidiyor Ev işi yemek
Aybarssmom_ Sabah müge anlı, o bitince Zahide yetiş, şimdi Esra Erol, sonra da kitap okurum eşim gelince de film açarız 🥲
xxR4bia umrumdadegil YouTube yok mu eski dizilerden izlesen ben öyle yapıyordum, yatakta yattığım zaman da telefondan izliyordum
Yazmelegi_ umrumdadegil valla ilk önce erkenci kuş izledim sonra küçük ağa izledim ondan sonra yasak elmanın kalan bölümlerini izledim eskilerden de yaprak dökümü izledim
dolunay__ umrumdadegil senin herhalde ilk çocuğun yeni mi Evlendin yaşın kaç Kusura bakma böyle yaş falan da sordum yani Ben 29 yaşındayım Bu üçüncü çocuk
Nursemom_ Ben riskli kanamalı dönemde cam silmiştim herkes cemkirmişti cok sıkılmıstım gun içinde süpürge yemek örgü öruyorum bide esra erol anca zaten gun bitti 😂
umrumdadegil Nursemom_ oh maşallah bende temizlik yapmak istiyorum kendimi zor tutuyorum ama seninkide iyi cesaret😂