Lamelif Haftadayız 10 gündür hareketlerini hissediyordum Pazartesi günü detaylı ultrason vardı herşey yolunda dedi o güne kadar hep çok hareketliydi. 2 gündür yok bekliyorum çok moralim bozuk 😭😭
reflesha Lamelif canım hareketleri 28haftaya kadar düzenli olmuyor ve rem uykusu denilen bir uykuya yatabiliyormuş bebekler ama çok endişeliysen ya doktora yada sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle stres yapma bebekte strese girer
Burcuuuuuu Lamelif inşallah bir problem yoktur ama bence ihmal etmeyin. Biz de 25. Haftadayız aynı sorunu yaşadım, dört gün bekleyip doktora gittik, bebeğin suyunda azalma varmış. Doktor istirahat verdi.
Busbus Lamelif cnm benimkide geçen gün oynamıyordu tatlı yedim felan ona rağmen oynamadı sonra gece yattım tam dalacakken tekme atmaya başladı .belki sen uyurken hareketlenmistir farketmemişssindir bir şey olmamıştır Allahın izniyle cok strese girdiysen yarın doktora git cnm
Lamelif Burcuuuuuu zaten hep evdeyim iş falan yapmıyorum onun dışında birşey yaptılar mı? 2 gün önce detaylı ultrason vardı su azalsa doktor görürdü dimi
Burcuuuuuu Lamelif başka bol bol armut ve havuç ye dedi. Ama sizin öyle değildir çünkü detaylıda görürlerdi öyle olsa. Hareket eder bir an evvel inşallah. 😊
Zehra Böle durumlarda çikolata yada tatlı bişeyler yiyip sol tarafa uzanın bnmde bi ara oluyrdu doktorum öle yp dmşti suan 33 haftalık oldm maşallh yerinde durmuyor ☺🤗
Eylem 20.hftalarda her anne adayının korkusu bnde de olmuştu☺uyuyordur cnm bide ne yapsan oynamaz keyfi gelince oynar hic bir şey yok korkuluck merak etme
melegimibeklerken Ben de 21. Haftadayım bugün. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum 19.hafta inanılmaz hareketliyken 20.hafta çok hareketsiz geçti. Neredeyse 3-4 gün hissetmedim 😔 bugün hissettim çok şükür. Çok takmamaya çalışıyorum.