emelol 37+2 de yarın öğlen doğumum olacak , korkuyorum , her şeyin yolunda gitmesi adına benim ve yavrum için dua edermisiniz?
Eflinlina emelol Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin kimseye duyurmadan gelsin geçsin dualarım sizinle 🙏
Atlasmom01 emelol rabbim yardımcımız olsun inşallah sağa salim bebeğimize kavuşalım sabah bende doğuma gireceğim 🥹
doga21 emelol Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, çarşamba günü de biz kavuşacağız Allahın izniyle 🥰
karaguzelirem_ Öncelikle gözünüz aydın sağ salim bebeğinize kavuşursunuz inşallah Allah size bağışlasın.. insallah su gibi kolay geçen bir doğumunuz olur.. size tavsiyem yarına kadar bol bol çekebildiğiniz kadar Sümmesebile yesserahu zikrini çekmeniz evde zikirmatiğiniz varsa kaç adet çektiğinizi bilmeniz daha bişe iyi olur.. allahın izniyle doğumunuz kolay geçer.. bi suya yasini şerifi Yusuf suresini Meryem suresini okuyup üfleyin ve o sudan için inşallah faydasını göreceksiniz. Allah kurtarsın 😊
emelol Atlasmom01 teşekkür ederim henüz uyuşukluğum geçmedi ama amelyattan çıktım bebeğimde bende iyiym elhamdülillah
emelol doga21 sağlıklar gelsin inşallah selametle kucağınıza alın☺️ bütün hamilelere sağlıkla selametle kucaklarına alsınlar diye dua ettim